Şehit Mehmet Kaya Çelik Ortaokulu

WEB https://sehitmehmetkayacelikoo.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No3 Kovancılar / ELAZIĞ
VİZYON : İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç görülsün. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda hem ÖĞRETENLER, hem de ÖĞRENENLER birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıkları alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz...Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08:20-12:30 13:20-14:50
Isınma : Kaloriferli(Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Elazığ´a ulaşım minübis ve otobüslerle sağlanmaktadır. ULAŞIM SORUNU YOKTUR.
Yerleşim Yeri : Kovancılar merkez nüfusu 21000. Köylerle birlikte 40000 i bulmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde yer alan okulumuz Elazığ´a yaklaşık 68 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :